Stud.IP Uni Oldenburg
University of Oldenburg
18.05.2021 01:04:33
Practical training: 5.13.6211 Techniques in light microscopy and electron microscopy - Details
You are not logged into Stud.IP.

General information

Course name Practical training: 5.13.6211 Techniques in light microscopy and electron microscopy
Subtitle Licht- und Elektronenmikroskopische Techniken
Course number 5.13.6211
Semester Sommersemester 2021
Current number of participants 6
maximum number of participants 6
Entries on waiting list 15
Home institute Institute for Chemistry and Biology of the Marine Environment
Courses type Practical training in category Teaching
Preliminary discussion Wed., 16.06.2021 12:00 - 13:30
Next date Wed., 16.06.2021 12:00 - 13:30, Room: (online)
Type/Form PR, S
Lehrsprache deutsch und englisch
ECTS points 6

Course location / Course dates

(online) Wednesday. 16.06.21 12:00 - 13:30
Monday. 26.07.21 13:00 - 17:00
(Räume der AG) Tuesday. 27.07.21 - Thursday. 29.07.21, Tuesday. 03.08.21 - Thursday. 05.08.21, Tuesday. 10.08.21 - Thursday. 12.08.21 09:00 - 18:00

Comment/Description

Seminar und Praktikum werden voraussichtlich wie folgt stattfinden:
Seminare: Mo., 26.07.2021, 13:30-18:00
Praktikum: Di. - Do. (27.07.2021-29.07.2021, 9:00 - 18:00
Di. - Do. (3.08.2021 - 5.08.2021, 9:00 - 18:00
Di. - Do. (10.08.2021 - 12.08.2021, 9:00 - 18:00)

Der Raum für die Vorbesprechung am 16.06.2021 und für die Präsentationen der seminare wird via StudIP bekanntgegeben

Vorbehaltlich eines fortgeführten Sonderbetriebs im SoSe2021 kann es zu einem verkürzten Praktikum unter Beachtung der geltenden Hygieneregeln kommen. Vorbesprechung und Seminar könnten u.U. via BBB durchgeführt werden.

Admission settings

The course is part of admission "Beschränkte Teilnehmendenanzahl: Techniques in light microscopy and electron microscopy".
Settings for unsubscribe:
  • A defined number of seats will be assigned to these courses.
    The seats will be assigned in order of enrolment.

Registration mode

After enrolment, participants will manually be selected.

Potential participants are given additional information before enroling to the course.